Deloitte

What impact will you make?

Als ambitieus talent wil je natuurlijk een baan met impact. Bij een werkgever waar jij het verschil kunt maken. Deloitte is zo'n werkgever. Met onze audits, fiscale en financiële adviezen, risk en consultancy diensten maken we de wereld elke dag veiliger, slimmer, efficiënter en duurzamer. Dat kunnen we alleen als de beste mensen voor ons kiezen. Professionals met een brede blik, die in multidisciplinaire teams werken aan uitdagende opdrachten en daardoor hun kennis en ervaring verrijken. Bovenal is Deloitte een werkgever die zich verdiept in wat jou motiveert, en die je in staat stelt om die motivatie elke dag om te zetten naar impact voor jezelf, je klanten en de maatschappij.

Je kunt bij ons aan de slag in de volgende vakgebieden:

Consultancy: adviseren op drie gebieden, van strategie tot en met implementatie. Human Capital, Strategy & Operations en Technology.

 

Financial Advisory Services: adviseren op drie gebieden zoals M&A, Real Estate & Partnerships of Benefits & Pension Advisory.

 

Tax & Legal: complexe fiscale vraagstukken oplossen voor tax directors, tax accountants en transfer pricing managers van (inter)nationale klanten.

 

Accountancy: RA en AA gerelateerde dienstverlening met een consistent hoge kwaliteit voor bedrijven in de Mid Market, publieke sector of corporate markt. Vanuit een professioneel kritische instelling kijken naar de inzet van data analytics als onderdeel van onze controle-aanpak.

 

Risk Advisory: advies en controleopdrachten op het gebied van risicomanagement voor financiële dienstverleners, (internationale) corporates en de publieke sector. 

 

Nieuwsgierig? Kijk voor meer informatie en ervaringen van Deloitters op werkenbijdeloitte.nl 

Summary

Location Headquarters in The Netherlands:
Rotterdam
Location Headquarters:
30 Rockefeller Plaza, New York City, New York, U. S.
Employees in The Netherlands:
5500
Employees Worldwide:
203000
Locations in The Netherlands:
16